АДРИЈУС САРДИНИ

Адријус сардина во растително масло. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: ADRIJUS
SKU: 110001
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Адријус сардина во растително масло.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

АЛКАЛАКС ЧАЈ
110003
33,33 ден со данок
АЛПСКА САЛАМА 400г.
110004
33,33 ден со данок
АРГЕТА ПИЛЕШКА ПАШТЕТА 45г.
110005
33,33 ден со данок

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top