АЛПСКА САЛАМА 400г.

Полутраен термички обработен грубо иситнет барен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Екстра Меин
SKU: 110004
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Полутраен термички обработен грубо иситнет барен колбас.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

АДРИЈУС САРДИНИ
110001
33,33 ден со данок
АЛКАЛАКС ЧАЈ
110003
33,33 ден со данок
АРГЕТА ПИЛЕШКА ПАШТЕТА 45г.
110005
33,33 ден со данок

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top