АРГЕТА ПИЛЕШКА ПАШТЕТА 45г.

Кокошкина паштета. Стерилизиран производ од месо. Без засилувачи на вкус. Без конзерванси. Без вештачки бои. Без глутен. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Argeta
SKU: 110005
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Кокошкина паштета. Стерилизиран производ од месо.

Без засилувачи на вкус. Без конзерванси.

Без вештачки бои. Без глутен.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

АДРИЈУС САРДИНИ
110001
33,33 ден со данок
АЛКАЛАКС ЧАЈ
110003
33,33 ден со данок
АЛПСКА САЛАМА 400г.
110004
33,33 ден со данок

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top