БЕЛО СИРЕЊЕ ОД РАСТИТЕЛНО МАСЛО

Посно бело сирење, без масло, без лактоза, без казеин, без глутен, без соја. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: VIOFAST
SKU: 110231
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Посно бело сирење, без масло, без лактоза, без казеин, без глутен, без соја.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top