БЕЛ ЛЕБ СЕЧЕН

Бел леб, сечен на кришки. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Жито Лукс
SKU: 110015
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Бел леб, сечен на кришки.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top