БИТОЛСКА ПАВЛАКА 180г.

Ферментирана павлака со јогуртна култура. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: bimilk
SKU: 110021
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Ферментирана павлака со јогуртна култура.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top