БИТОЛСКО СВЕЖО МЛЕКО 1л.

Битолско трајно млеко, добиено од најквалитетно млеко од специјално избрани фарми. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: bimilk
SKU: 110023
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Битолско трајно млеко, добиено од најквалитетно млеко од специјално избрани фарми.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top