ВИТАНЕЗ МАЈОНЕЗ 660мл.

Деликатесен производ содржи рафинираното сончогледово масло, жолчки и специјална комбинација на зачини. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: vitaminka
SKU: 110032
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Деликатесен производ содржи рафинираното сончогледово масло, жолчки и специјална комбинација на зачини.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top