ГАЗИРАН СОК МИРИНДА 1,5л.

Газиран освежителен безалкохолен пијалак од растителен екстракт со содржина на концентриран сок од портокал, по лиценца на „Pepsi Cola International“. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: PEPSI
SKU: 110040
Продавач: Burle
33,33 ден со данок
Газиран освежителен безалкохолен пијалак од растителен екстракт со содржина на концентриран сок од портокал,
по лиценца на „Pepsi Cola International“.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top