ГАЗИРАН СОК ПОРТОКАЛ БИЛЈАНА

Газиран освежителен безалкохолен пијалак од растителен екстракт со засладувач со вкус на портокал. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Biljana
SKU: 110042
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Газиран освежителен безалкохолен пијалак од растителен екстракт со засладувач со вкус на портокал.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top