ГАЗИРАН СОК ФАНТА 1,75л.

Газиран освежителен безалкохолен пијалак од растителен екстракт со засладувач со вкус на портокал. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Coca Cola
SKU: 110043
Продавач: Burle
33,33 ден со данок
Газиран освежителен безалкохолен пијалак од растителен екстракт со засладувач со вкус на портокал.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top