ЕЛ МАНАР САРДИНИ

Конзервирана сардина во растително масло. Производот може да се консумира без претходна кулинарска обработка. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: El Manar
SKU: 110075
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Конзервирана сардина во растително масло.

Производот може да се консумира без претходна кулинарска обработка.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top