ЗЕЛЕН ЧАЈ

Чај во филтер кесички. Свежо приготвената топла напивка смирува, релаксира и воедно благопријатно дејствува на целиот организам. Неговата арома е јака, а вкусот карактеристичен и силен. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: GOOD NATURE
SKU: 110077
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Чај во филтер кесички.

Свежо приготвената топла напивка смирува, релаксира и воедно благопријатно дејствува на целиот организам. Неговата арома е јака, а вкусот карактеристичен и силен.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top