ИНСТАНТ ПАЛЕНТА 500г.

Инстант палента изработени од висок квалитетна пченка на која и се отстранети никулците. Може да содржи глутен и траги од соја. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
SKU: 110078
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Инстант палента изработени од висок квалитетна пченка на која и се отстранети никулците.

Може да содржи глутен и траги од соја.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top