КАРНЕКС МЕСЕН НАРЕЗОК

Производ од свинско месо во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: carnex
SKU: 110086
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Производ од свинско месо во конзерва.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top