КИНДЕР ЧОКОЛАДО 8 ПАРЧИЊА

Фино млечно чоколадо прелиено со какао крем. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Kinder
SKU: 110097
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Фино млечно чоколадо прелиено со какао крем.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top