КРИСТАЛ СОНЧОГЛЕДОВО МАСЛО

Сјајна, бистра, вискозна течност со светло жолта боја, својствена за масло. Благ и пријатен вкус на сончоглед. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Кристал
SKU: 110113
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Сјајна, бистра, вискозна течност со светло жолта боја, својствена за масло.

Благ и пријатен вкус на сончоглед.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top