КУЈНСКА СОЛ 1кг.

Кујнска евапорирана јодирана сол. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: SOLANA TUZLA
SKU: 110114
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Кујнска евапорирана јодирана сол.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top