КУЈНСКИ БРИШАЧИ ПЕРФЕКС

Големи двослојни кујнски крпи. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Perfex
SKU: 110115
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Големи двослојни кујнски крпи.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top