МАРГАРИН КРИСТАЛ

Производот е од висококвалитетни растителни масти и масла. Цврста пластична емулзија,со изедначена жолта боја, со пријатен мирис и вкус, својствен на производот. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Кристал
SKU: 110135
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Производот е од висококвалитетни растителни масти и масла.
Цврста пластична емулзија,со изедначена жолта боја, 
со пријатен мирис и вкус, својствен на производот.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top