МЕШАНО СИРЕЊЕ

Вакумирано парче мешано сирење. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Млекара НИКОЛОВИ
SKU: 110142
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Вакумирано парче мешано сирење.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top