МИЛКА ЧОКОЛАДО НОИСЕТ

Млечно чоколадо со алпско млеко и крем од лешник. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Milka
SKU: 110146
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Млечно чоколадо со алпско млеко и крем од лешник.
Може да содржи траги од јаткасти плодови.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top