МЛЕЧНО ЧОКОЛАДО НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ

Млечно чоколадо со какао крем. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Štark
SKU: 110151
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Млечно чоколадо со какао крем.
Може да содржи траги од јаткасти плодови.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top