ОВАКО ГОВЕДСКИ ГУЛАШ 200г.

Производот е процесирано подготвено говедско месо во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: ovako
SKU: 110173
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Производот е процесирано подготвено говедско месо во конзерва.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top