ОВОШЕН ЧАЈ ФРАНК

Чај во филтер кесички. Свежо приготвената топла напивка од овошје која благопријатно дејствува на целиот организам. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: FrancK
SKU: 110176
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Чај во филтер кесички.
Свежо приготвената топла напивка од овошје која благопријатно дејствува на целиот организам.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top