ПИВКА ПИЛЕШКА ПАШТЕТА

Паштета од пилешко месо, фино исецкана во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Pivka
SKU: 110200
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Паштета од пилешко месо, фино исецкана во конзерва.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top