ПИВО ЗЛАТЕН ДАБ ЛИМЕНКА 0,5л.

Високо квалитетно пиво со златно-жолта боја, со пријатна горчина и чист вкус, произведено од 11% пивска сладовина со содржина од 4,5 % волуменски алкохол. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: PRILEPSKA PIVARNICA
SKU: 110203
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

High quality gold-yellow beer, with pleasant bitterness and pure taste,
produced from 11% beer malt with a content of 4.5% volume alcohol.
The product is only available for delivery in Resen.
The product is sold in pieces.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top