ПИВО СКОПСКО СМУТ ЛИМЕНКА 0,33л.

Пастеризирано ладно-филтрирано алкохолно пиво со златно-жолта боја и цврста бела пена. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: SKOPSKO
SKU: 110212
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Пастеризирано ладно-филтрирано алкохолно пиво со
златно-жолта боја и цврста бела пена.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top