ПОЛИТУРА ЗА ДРВЕНА ПОВРШИНА

Течно средство за чистење и одржување на дрвени површини, при тоа оставајќи сјај и пријатен мирис. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Čisto
SKU: 110222
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Течно средство за чистење и одржување на дрвени површини,
при тоа оставајќи сјај и пријатен мирис.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top