ПОП КЕК КЕКС СО КАКАО 45г.

Чоколадиран мини кекс со полнење од какао крем. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Eti
SKU: 110223
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Чоколадиран мини кекс со полнење од какао крем.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top