ПОСЕБНА ПЕРУТНИНСКА САЛАМА

Полутраен термички обработен фино иситнет барен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
SKU: 110224
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Полутраен термички обработен фино иситнет барен колбас.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top