ПОСЕБНА СВИНСКА САЛАМА 400г.

Полутраен термички обработен фино иситнет барен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Екстра Меин
SKU: 110225
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Semi-heat-treated finely chopped sausage.
The product is only available for delivery in Resen.
The product is sold in pieces.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top