РОЈБОС ЧАЈ СО РИБИЗЛА

Билна мешавина која ќе го задржи карактеристичниот вкус на ројбос, доминантен, збогатен со кора од портокал, плодови од шипка и арома од рибизла. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: GOOD NATURE
SKU: 110244
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Билна мешавина која ќе го задржи карактеристичниот вкус на ројбос, доминантен,
збогатен со кора од портокал, плодови од шипка и арома од рибизла.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top