СВИНСКИ МЕСЕН НАРЕЗОК 130г.

Свински месен нарезок во конзерва. Стерилизирана конзерва од издробено месо. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: MISPOL
SKU: 110248
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Свински месен нарезок во конзерва.
Стерилизирана конзерва од издробено месо.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top