СКАРАЏИСКИ КОЛБАС 300г.

Процесиран, термички обработен производ од месо. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Екстра Меин
SKU: 110255
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Процесиран, термички обработен производ од месо.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top