СОК КОКТЕЛ ТАКОВО

Кашест овошен нектар од праски, јаболки и портокали. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: SL TAKOVO
SKU: 110259
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Кашест овошен нектар од праски, јаболки и портокали.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top