СРЕДСТВО ЗА ДРВЕНИ ПОДОВИ АВАКС

Средство за лакирани паркети и ламинати, за нега и заштита на дрвени површини, ги штити од влага и им дава висок сјај. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: AVAKS
SKU: 110266
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Средство за лакирани паркети и ламинати, за нега и заштита на
дрвени површини, ги штити од влага и им дава висок сјај.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top