СУВОГОРСКО СИРЕЊЕ

Се произведува од автохтоно млеко од Шарпланинско-Полошки регион по нова рецептура и најсовремена технологија и опрема. Сувогорското сирење е изготвено од квалитетно, пастеризирано и хомогенизирано млеко, сирила и чисти активни стартер култури. Сувогорското сирењето ги има соодветните органолептички својства. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: MLEKARA HIT-73
SKU: 110282
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Се произведува од автохтоно млеко од Шарпланинско-Полошки регион по нова рецептура и најсовремена технологија и опрема.
Сувогорското сирење е изготвено од квалитетно, пастеризирано и хомогенизирано млеко, сирила и чисти активни стартер култури. Сувогорското сирењето ги има соодветните органолептички својства.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top