УВЕ МИКС ЧАЈ

Мешавина од мечкино грозје, килавица, коњски опаш, лист од бреза, зајчев трн и плод од шипки, кои заедно дејствуваат особено уро-антисептично, антибактериски, противвоспалително и силно диуретично. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: GOOD NATURE
SKU: 110299
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Мешавина од мечкино грозје, килавица, коњски опаш, лист од бреза, зајчев трн и плод од шипки,
кои заедно дејствуваат особено уро-антисептично, антибактериски, противвоспалително и силно диуретично. 
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top