ЦРН ЧАЈ

Квалитетен чај со силен, но пријатен вкус и бакарно - кафена боја. Богат е со кофеин и со антиоксиданси, заради што особено се препорачува за утринско будење на организмот и за поактивен ден. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: GOOD NATURE
SKU: 110315
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Богат е со кофеин и со антиоксиданси, заради што особено
се препорачува за утринско будење на организмот и за поактивен ден.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top