ЧАДЕН ДОМАШЕН КОЛБАС СО ПРАЗ

Процесиран производ од месо. Полутраен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: PEKABESKO
SKU: 110316
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Процесиран производ од месо. Полутраен колбас.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top