ЧАЈ ОД КАМИЛИЦА ЈУМИС

20 кесички чај од камилица, може да помогне при стомачни тегоби, особено кај децата, настинки, инфицирана кожа и слузница, и уште при многу други состојби. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: YUMIS
SKU: 110319
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

20 кесички чај од камилица, може да помогне при стомачни тегоби, особено кај децата,
настинки, инфицирана кожа и слузница, и уште при многу други состојби.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top