ЧАЈ ОД КОПРИВА

20 кесички чај од коприва, го нормализираат метаболизмот на мастите во организмот, ја подобруваат крвната слика и дејствуваат благотворно на циркулацијата. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: GOOD NATURE
SKU: 110320
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

20 bags of nettle tea, normalize the metabolism of fats in the body,
improve blood counts and have a beneficial effect on circulation.
The product is only available for delivery in Resen.
The product is sold in pieces.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top