ШАРПЛАНИНСКИ ПРОИЗВОД

Шарпланински производ урда 400г. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: MLEKARA HIT-73
SKU: 110336
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Sharplanin product cottage cheese 400g.
The product is only available for delivery in Resen.
The product is sold in pieces.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top