ШАРСКО БИЕНО СИРЕЊЕ ЕКОШАРР

Биено сирење произведено од полномасно пастеризирано млеко. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: EKO SHARR
SKU: 110338
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Биено сирење произведено од полномасно пастеризирано млеко.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top