ШПАГЕТИ 500г.

Тестенини од пченично дурум брашно. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: DIVELLA
SKU: 110343
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Тестенини од пченично дурум брашно.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top