ШТРУДЛИ СМОКВА

Мек бисквит исполнет со џем од смокви. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: blago bisernog ostrva
SKU: 110344
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Мек бисквит исполнет со џем од смокви.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Билтен

Биди во тек со новостите за овој маркет
back to top